2015. február 5., csütörtök

Decemberi- januári haul

Sziasztok,

én nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra nagyon gyorsan elrepült az év első hónapja, és már lassan február közepe van. Csak nemrég jöttem haza Angliából és a jövő héten már megyek is vissza, ami egyrészt örömmel tölt el, de ugyanakkor félek is az új helytől. Remélem idén szerencsésebb leszek, mint amilyen tavaly voltam.
Az elmúlt két hónapban sok mindent vettem illetve nyertem, amit most meg is mutatok nektek:


Essence 24h hand protection balm
Cherry & coconut
Cookies & almond
Decemberben nagyon sok adventi játék volt az interneten, a fenti két krémet is az Essence angol adventi játékán "nyertem" vagyis inkább kaptam, mivel összecserélték a nyereményem. Eredetileg egy nude színekből álló sminkkészletet nyertem volna. A kézkrémekkel sem jártam szerencsésebben, ugyanis eredetileg szortiment mindhárom tagját megkaptam, de a vanília-fahéj illatú nagy része kifolyt a postai dobozba (felül kilyukadt, alul nem volt bezárva) és ráadásul annak volt a legjobb illata... a megmaradt részét sikeren átöntöttem egy másik tubusba, amit lejjebb láthattok majd.


Essence körömmatricák
Újabb Essence adventi naptáras nyeremény első része. A december 6-i játéknál is nyertem egy egész kiscsizmányi Essence készletet és itt már legalább azt is kaptam meg, amit valójában nyertem. A Glow in the night-ból már feltettem egy tündérkét, ami csak teljes sötétségben világít.


Essence Glossy lipbalm - Raspberry sorbet
Longlasting lipstick- 13 Love me
Lipgloss - C06 Miracle sparkle
A rúzs színe nagyon hasonlít a szám színére, csak sajnos gyorsan kopik. A Miracle sparkle árnyalatú szájfény nem az én színem, de a rúzsok fölé majd elhasználom.


Essence Lash Princess mascara
 All about chocolates eyeshadow
Liquid ink matt eyeliner
3D eyeshadow - 03 Irresistible choco cupcake
Érzékeny a szemem, így szemhéjfestéket nagyon ritkán használok, szempillaspirált és tust viszont kerülöm. A szemhéjpalettát már kipróbáltam, én vizesen használtam, így nem porzott, a színintenzitással sem volt semmilyen problémám, de szárazon biztos nem használnám, mivel a porzó szemfesték irritálja a szemet.


Essence Sooo glow! - 10 Look on the bright side
Sooo blush! - 20 Everything is better in pink
 Ezek a termékek még váratnak magukra, a highlighter-re vagyok a legkiváncsibb.


Maybelline Brow satin - medium brown

Angliában vettem, a promóképek alapján megtetszett, amit a szemöldökkel művelt. Nekem sötét szemöldököm van - fekete, de a világos bőrömmel - szememmel a közép barna hajammal a fekete szemöldököm furán mutat, főleg akkor, amikor fekete színű szemöldökport használok, teljesen természetellenes lesz az összhatás. Ceruzát eddig nem használtam, mert úgy olvastam, hogy nem tesz túl jót a szemöldöknek. Nos, ez erre a ceruzára igaznak bizonyult, kemény, nehezen fog, nekem nagyon rá kell a bőrömre nyomni, hogy fogjon is valamit, és ritkul is a szemöldököm. Kedvezvényesen vettem: £5


Beauticology body butter
- Hot chocolate
- Creamy marsmallow frosting
- Sweet gingerbread
Csábító télies design, nyálcsorgató illatok - legalábbis ezt gondolnánk míg ki nem próbáljuk, aztán jön a felismerés, hogy vajon mi csoda ez a valami... mert, hogy nem egy mesés krémes testvaj az bistos nem. A testvaj helyett kapunk egy műédes híg száraz testrészen kipróbálva csípő égő érzésű normál bőrön semmit sem csináló borzadalmat. Csak a Creamy marsmallow illatút próbáltam (ebben a tégelyben kötött ki végül a finom illatú Essence Vanilla & Cinnamon). Ez az a termék, amit el sem ajándékoznék, annyira szörnyű. Angliában vettem, ára kb. £4.


Cover your gray - Medium Brown
Hajlenövés korrektor barna hajra. Még nem próbáltam, de remélem működni fog, mivel sajnos az én hajam nagyon gyorsan ledobja a festéket (akár 3 nap alatt, pedig hetente csak 1-szer mosok hajat). Megvásárolható a DM-ben több fajtában is, ára kedvezményesen 1300 Ft volt.


MoYou - 02 The pro
Tetszetős paletta, jól kihasználható motívumokkal. Eredetileg nem ezt vettem volna meg, de már szinte az összes nyomdapaletta elfogyott. A nyomdázásás egyszerű vele, még az olyan kétbalkezeseknek is, mint én. Nem ez lesz az egyetlen palettám. Ha jól rémlik februárban készlet feltöltés és új paletták lesznek a Naillandnél. A Mundo de unas nyomdalakkokról pedig már ne beszéljünk (inkább csak gyönyörködjünk bennük), amik szintén a Naillandnél kaphatóak.


MoYou nyomdaszett
Használat előtt meg kell reszelni a nyomdát és már mindjárt könnyebben megy vele a "munka".


Golden Rose - 101 Rich color
Colour Alike - 511 Pastel Holo

A lakkokat a Nailland karácsonyi akciójában vettem még január elején, az áremelés előtt 1 nappal (ha tudtam volna, hogy árat emelnek, lehet hogy vettem volna még pár dolgot). A Golden Rose lakkoknál elég nehezen találtam meg a fehér és a fekete színt, és persze, hogy akkor már nem volt ebből a két színből már 1 sem. Elég sok fehér árnyalatú lakkot találtam helyettük és így választottam ki a 101-es kódú lakkot, ami szép gyöngyház árnyalatú. Ez az árnyalat sajnos nem a legjobb nyomdázólakk: csíkoz, nem fed egyenletesen, a kipróbált lakkokon alig látszik. A lila viszont bámulatos, maga a virágos tavasz és nyomdázni is szépen lehet vele.

Eveline - 8in1 Total action
Már az egyik ujjamon ki is próbáltam, és kb 4 nap után elmondhatom, hogy valamivel erősebb lett a körmöm a többihez képest.


Catrice Ultimate Shine Gel Colour - 100 Sweet macaron
Ultimate Shine - 270 What's AP-ricot?
 Ultimate Nail Lacquer - Viennart Artful Red
Shimmer Lip Colour - ViennartKlimt's Gentle Kiss
Ezeket a rúzsokat sajnos nem nekem találták ki: balról a két első túl világos, a sötét pedig túl erős az én számhoz, pedig gyönyörű árnyalat mind a 3 rúzs. A lakk viszont nagyon jó, szép csillogó bogyó színű.

Essence Kabuki brush
Technikai problémák merültek fel: ez az aranyos kubuki nem akar a társai fényképeinek alá kerülni.... Kiborító... :D

A képeket visszanézve elég sok dologra tettem szert, és még ki is hagytam a Lush fürdő termékeimet, illetve a Soap & Glory tusfürdőjét...

A képek nem a legjobb minőségűek, de még hozzá kell szoknom a fényképezőgépemhez, és remélem az idő is kedvesebb lesz hozzám.

Nektek mely termékek tetszenek a szerzeményes posztból? Melyik termékről/termékekről szeretnétek  tesztet olvasni?


Chrissy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése