2015. január 27., kedd

H&M kívánságlista árakkal

Sziasztok,

ma egy wishlist-es bejegyzést hoztam Nektek, amelyből kicsit megismerhetitek az ízlésemet. A H&M-ben néztem körül az internet segítségével. Mivel nem Budapesten élek, így ritkán adatik lehetőségem nagy bevásárló körutat tenni, de amikor mégis eljutok egy olyan városba, ahol van H&M, akkor oda mindig benézek.


Ez egy igazán tetszetős darab. Elérhető fehér színben is.
Egy újabb gyönyörű dzseki púder és fekete színben.


4 színben érhető el ez a kardigán. Egyetlen negatívuma számomra, hogy áttetsző anyagból készült.Igazi alapdarab ez a 4 színben kapható V-nyakú kötött pulcsi.Kötött kardigán 3/4-es hosszúságú ujjakkal, nincs rajta gomb vagy cipzás. 2 színben kapható.
V-nyakú kötött pulóver "tengerész" stílusban, két színben.A fenti pulóver stílusához közel álló karcsúsított ruha "V" nyakkivágással. A hátoldalán szintén "V" alakú nyakmegoldással.Az oldalán található fekete szegély miatt kíválóan karcsúsít. 2 fazonban kapható. Ezt a ruhát biztosan fel fogom próbálni.Hihetetlenül cuki és királylányos hajpánt. Kár, hogy csak rózsaszínben lehet kapni.Mostanában ez a táska típus dobogtatja meg igazán a szívemet.
Ezt a tíz ruhadarabot, illetve kiegészítőt választottam a mai napra, de ez persze nem azt jelenti, hogy  csak ezek tetszenek, de nem akartam rengeteg képpel terhelni ezt a bejegyzést.

Ilyen írások később is várhatóak, ha szeretnétek.
Ti gyakran vásároltok a H&M-ben? Várjátok már a webshop-os rendelést?


Chrissy

1 megjegyzés: